top of page
Søg
  • Forfatters billedeCirkusdirektør Benjamin Breith

Billetsalget til Cirkus Big 25 års jubilæumsshow er åbnet

I dag åbnede billetsalget til mit 25 års jubilæumsshow. Jeg er meget spændt på hvordan det forløber, da jeg af flere grunde har valgt at gå tilbage til udgangspunktet og arbejde mere på "Benjamins interaktive gadegøglershow" og derfor tager endnu en turne på egen hånd.

Det bliver hårdt... ingen tvivl om det, men det bliver også en eventyrlig fortælling om hele den rejse jeg har været på. Jeg startede Cirkus Big alene, som en nærmest hysterisk trang til at udleve mine drømme og siden August 1998 har jeg insisteret på at følge mine drømme - Det er ikke kommet uden en pris, men når jeg ser tilbage på mit liv og gør status, så er jeg glad for og stolt over at have levet et liv hvor drømmene altid har været første prioritet. Jeg håber at i vil støtte mit projekt ved at købe billet til showet her på siden. Jeg garantere et show hvor HELE familien får en helt unik oplevelse på første parket!

Kærlig Hilsen Cirkusdirektør Mr. Big aka Benjamin Breith, direkte telefon 22 14 97 79


1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Akrobatik

Alle kan lærer at jonglere, og det er slet ikke så svært som mange tror. Det eneste man skal bruge er 3 bolde, lidt viljestyrke, og ja sit gode humør. Start med en enkelt bold (a) og kast den fra hånd

bottom of page