top of page
Søg
  • Forfatters billedeCirkusdirektør Benjamin Breith

Rulleskøjter - min nye forelskelse.

Jeg begyndte at danse på rulleskøjter i 2018 og har siden dengang genoplevet min barnlige energi på livet igennem legen. På mine rulleskøjter ophæves tid og sted ofte og før jeg har set mig om er der gået både hele og halve dage med træning. Af samme grund er det også den artistiske disciplin, som udvikler sig mest i min lille butik. Det er nok også grunden til at de kunder som har booket Mr. Big ruller ud er meget trofaste med stadigt stigende antal årlige bookinger af netop denne ydelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre at finde en passion som giver jer glæden ved legen og livet. For mig var det rulleskøjter, for dig er det sikkert noget helt andet, men en ting er sikkert -

Man holder ikke op med at lege fordi man bliver gammel, man bliver gammel fordi man holder op med lege! Så find DIN leg og kom ud og mærk suset!

Kh. cirkusdirektør Mr. Big3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Akrobatik

Alle kan lærer at jonglere, og det er slet ikke så svært som mange tror. Det eneste man skal bruge er 3 bolde, lidt viljestyrke, og ja sit gode humør. Start med en enkelt bold (a) og kast den fra hånd

bottom of page