top of page
Københavnerturne
 
Vi har besluttet os at være KØBENHAVNS HELT EGET CIRKUS, så derfor er vi stolte over som Danmarks eneste cirkus, at have en tilladelse i hus for brug af Fælledparken i København.
Udover fælledparken, vil vi naturligvis også turnere i og omkring resten af byen. 
Konceptet er et lille, hyggeligt telt MED KUN 40 PLADSER. Teltet er indrettet med cafeborde og taburetter, da tanken er et familievenligt dinnershow. Blot skal I selv medbringe mad og drikke, så fokuserer vi på den gode underholdning. 
Entré:
95 Kr. Pr. Person - Billetsalg i døren 30 Min. før hver forestilling eller ved at klikke på ønsket forestilling her til højre.
Vi modtager kontant, MobilePay og Visa-/Mastercard.
Har du en godt beliggende plads i/omkring København, så kontakt os gerne for et besøg! 
Danmarksturne
 
Cirkus Big turnerer på Fyn og i Jylland omkring uge 29, 30 og 31. Det har vi gjort siden 2002 og vi oplever stærke traditioner og et ualmindeligt trofast publikum, hvor vi kommer rundt. Til denne tur pakker vi vores store telt, hvor vi har 149 siddepladser. Vi ansætter lidt flere hænder og har ofte lærlinge/praktikanter med. 
 
Entré:
65 Kr. for voksne og 50 Kr. for børn - Billetsalg i døren 30 Min. før hver forestilling eller ved at klikke på ønsket forestilling her til højre. 
Vi modtager kontant, MobilePay og Visa-/Mastercard
Om Vores forestillinger. 
 
Forestillingerne er et festfyrværkeri med comedy-galla-artisteri, trylleri, musik, jonglering og massere af klovnerier.
Vi sammensætter altid vores shows, så både børn, unge, voksne og ældre alle får en stor oplevelse, både sammen og hver for sig. 
 
Vi er et cirkus helt uden dyr - Det er vi stolte af. 
 
Oplev Tryllekunstneren Andreas, Musikeren Vegas og Cirkusdirektøren Mr. Big i et show med 100% lattergaranti for både store og små.
 
Vi mener det med lattergaranti, så hvis ikke du griner, får du dine penge tilbage. Kom bare og prøv os af  ;) 
 
 
Cirkus Big har ofte gæsteartister forbi vores kontor og parkshows og vi kan iøvrigt prale med at have et ualmideligt bredt program, så vi kan varigere vores forestillinger til stor glæde for det tilbagevendende publikum.
 
HUSK AT BOOKE DIN BILLET PÅ BILLETTO
KLIK I KALENDEREN TIL ØVERST HØJRE. 
Cirkus Big - Show på cirkuskontoret - gruppblled
Vinder af fotokonkurrencen 2018. Cirkus Big gruppebillede foran cirkustelt
bottom of page