Et lille udvalg af vores glade kunder

Cirkus Big har naturligvis leveret utallige løsninger i kommunen. Ved flere lejligheder har vi haft selveste borgmesteren som publikum. Vi har været i samråd vedr. mange gode pædagogiske tiltag i forskellige institutioner.
Cirkus Big stod i spidsen for åbning af Bauhaus i knap 10 byer rundt omkring i landet. Vi leverede Maskot, Rulleskøjtepiger, reklamedrenge og børneunderholdning på åbningsdagen. Vi var med Marketingsledelsen med til at designe hele forløbet.
Bruuns Galleri og Cirkus Big har igennem en periode på 5 år været helt uadskillige. Cirkus Big designede hvert år forskelligt familieunderholdning til skolernes ferieperioder. Blandt andet indrettede vi en humør og hyggebutik med cafe og sceneshow.
Cirkus Big har leveret underholdnign til Dongs julefest.
Cirkus Big har leveret over 100 forestillinger til friluftssecnen i Tivoli. Endvidere har vi lavet walk around i parken dagligt i 2001 og været backup for deres faste "huscirkus" i 2002.
Cirkus Big kan stille med telte, sjove maskiner og mandskab til alle størrelser virksomhedder. Også firmaer som Siemnens.
Cirkus Big levered god underholdnign for alle de assatte i NRGI.
Vores største ( af mange  ) levering(er) har været vinterferien 2013 - Hvor vi stillede med 4 artister i knap 3 uger. Her spillede vi 4 sæt dagligt a 30 min. 4 trinsraketten blev udviklet. Den er stadig i salg.
Cirkus Big har et glimrende samarbejde med bookingagenturet Nk Music. Ofte har Cirkus Big så travlt, at den eneste mulighed man har for at få en hurtig aftale i hus er igennem et bookingagentur,.
Vi har leveret underholdnign til MANGE kræmmermarkeder. Det kræver ofte en stærk ryg at holde fokus imellem de mange lyde og indtryk sådan et marked er gjort af. Vi garanterer et show som fastholder folk. Både med eller uden cirkustelte og kræmmerboder
Mr. Big soloshow har ofte huset hos Kvicly i Ry - Også i mange andre Kviclyer, men særligt i denne har vi været så mange gange, at vi blot føler os hjemme der.
Det var med stor ære at vi leverede underholdningen til alle vores folkevalgte og deres familie. Det var skønt at se dem give slip i latteranfald sammen med deres familier. Folketingets Julefest er blandt vores største øjeblikke til dato.

Heading 2

 ​ 

100 % lattergaranti hos Cirkus Big