Cirkus Big blev grundlagt 1 August 1998 af Benjamin Breith. Det startede under navnet: Benjamin´s Interaktive Gade Gøgler Show - og fik forkortelsen B.I.G. Gøgler Show. Benjamin blev hurtigt kendt under navnet BIG, og blev blandt venner og kollegaer kun kaldt Mr. Big.

i 2004 købte Benjamin sit første cirkustelt, og navnet Cirkus Big var ikke til at komme uden om. 

 

Benjamin Breith er kendt for lynhurtig omstilling på scenen og et mimisk udtryk, der forfører alle til ustyrlig latter. 

Som direktør holder Benjamin mange bolde i luften på samme tid, en evne han øser ud af i personaleudvikling og teambuildings forløb. 

 

I 2009 trådte Thomas Larsen til  i Cirkus Big som Klovnen Knud. Thomas er meget optaget af cirkushistorien og det ydre udtryk.  Han har sat sit tydelige præg både på facaden samt den kunstneriske del af virksomheden. Thomas kan tage en stor del af æren for den teaterinspirede del af vores udtryk.  Mange beskriver Thomas som en blæksprutte, når han bag trommerne formår at spille ned til bagerste række samtidig med at han skifter spilleliste på ipod og markerer ALLE manegens begivenheder med en trommemarkering. 

 

Vi har et bredt netværk af dygtige artister som tidligere har arbejdet for os. Ligesom vi i højsæsonner altid ansætter ekstra hænder til at klare de mange opgaver.

100 % lattergaranti hos Cirkus Big