top of page

Event Koordinering

 

Når man driver et cirkus, er man vant til at bygge et arrangement op fra bunden hver eneste dag. Dette udvikler et enormt overblik, som vi udnytter, når vi arrangerer fester, møder, udviklingsdage, sportsevents og meget mere for vores mange tilfredse kunder.

 

Når i vælger et samarbejde med os, garanterer vi at budgettet ikke overskrides og at de medarbejdere der servicerer jer, er multifunktionelle og i højeste gear fra start til slut. Vi kan også garantere at vi ikke går rundt med stopur eller holder pauser efter overenskomst. Vi holder pause når det passer i programmet og vi stopper når vi er færdige.

 

Når vi er væk, vil i ikke kunne se på området at vi har været der. 

 

Varighed: efter behov

Pris: efter aftale

Cirkus Big stiller med coctailbar af alla slags. morsommer bartendere, jonglerende bartendere, tryllende bartende. Alt er muligt.
Anchor 2
Vi leverer flotte piger og/eller drenge til at markedesføre jeres produkter. PR Kickoff, receptioner, messer, personalefester, familiedage etc. E
Servering af mad og dekoration bør gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi også at tage disse opgaver på vores bord. frugtfade, frokostanretninger eller luksusmiddage. I skoven over bål eller på restauranten.
Vi kan også arrangere transporten. Skal det være i limosine, påryggen af en elafant eller i en helikopter, så påtager vi os gerne denne opgave.
bottom of page